nega-tela.jpg

Nega tela

div-1_black.png
Oblikujte i zategnite svoje telo posebnom tehnikom anticelulit manuelne masaže, ultrazvučnim vakumom, elektrostimulacijom, mezoterapijom, crio terapijom i kao poseban tretman izdvajamo Gipsane Bermude.

Anticelulit masaža

div-1_black.png
anticelulit-masaza.jpg

Jedna od najboljih metoda lecenja celulita je rucna anticelulit masaza a u poslednje vreme i Maderoterapija Anticelulit masaza oklagijama. Celulit je veoma uporan i mora da se napadne sa vise strana. Anticelulit masaza osim sto oblikuje noge, podize zadnjicu ona poboljsava cirkulaciju i zateze kozu. Da bi Anticelulit masaza bila delotvorna i imala uspeha jedna od bitnih stvari je ishrana i vezbanje. Zato je u nas tim angazovan fitnes instruktor Mihajlo Ilic iz Atletics Gyma na Vozdovcu. Zaduzen je za pravljenje ishrane ,vodjene treninge i personalne treninge u Gymu.

KOLIKO JE POTREBNO TRETMANA URADITI?
Broj tretmana zavisi od tipa celulita. Potrebno je uraditi 10 do 25 tretmana anticelulit masaza.
Preporuka naseg tima:
3×nedeljno anticelulit program
3×nedeljno vezbe sa fitnes instruktorom Mihajlom Ilicem
i korigovati ishranu po savetima naseg profesionalnog tima.

OCEKIVANI REZULTATI UZ OVAJ PROGRAM:
Za prvi mesec uz postovanje ishrane i redovno dolazenje na masaze i vezbe

GARANTUJEMO od 4kg do 10kg .

DODJITE I UVERITE SE ZASTO JE NAS PROGRAM JAKO USPESAN.

Relax masaža

div-1_black.png
relax-masaza.jpg
Je blaga masaža koja služi za opuštanje organizma. Njen cilj je nega kože i podizanje zdravstvenog stanja.
Uklanja stres, premor i relaksira mišiće. Može se raditi i parcijalno
- noge - stopala
- leđa - ruke

Aroma terapija

div-1_black.png
aroma-terapija.jpg
Aroma terapija se koriste eterićna ulja. Najčešće se koristi ulje od lavande, citrusna ulja. Najbolja je mešavina eteričnim uljima.
Aroma terapija se preporućuje za smirenje stresa ili bilo kakve psihološke-emotivne prirode.

Tretman toplom čokoladom

div-1_black.png
topcokolada.jpg
Ovim tretmanom se postiže zatezanje kože, razbijanje celulita i izbacivanje viška vode iz organizma. Postiže se relaksirajući efekat, opuštanje i osećaj zadovoljstva jer miris tople čokolade deluje stimulativno na lučenje serotonina, hormona sreće u mozgu.

Infracrveno ćebe - sauna spa

div-1_black.png
Ćebe je sačinjeno od dve zone, jedna je mršavljenje gde prednji i zadnji deo tela gube ravnomerno težinu. Kada ležite celo telo se opušta, krv bolje cirkuliše i napor na vaše srce se smanjuje. Šire se kapilari što mogućava kiseoniku da teče efikasnije kroz celo telo.
Infracrveno ćebe je rešenje za zdravo mršavljenje bez napornog vežbanja. U toku samo jednog tretmana možete sagoreti minimum 600 kalorija što u obimu tela znači od 1 do 4 cm manje.

Rezultati:
- Osnažen metabolizam
-Sagoreva masti
-Ubrzava metabolizam, mikro cirkulaciju i eliminiše umor
-Omogućuje prirodnu detoksikaciju tj. čišćenje organizma
-Poboljšanje teksture kože
-Regenerativna funkcija
-Sprečava nastajanje ćelija raka
-Ublažava bol i smanjuje zapaljenje
-Smanjeni nivo stresa organizma
Infracrveno ćebe ne koriste osobe koje imaju srčana oboljenja, pejsmejker, dijabetes, epilepsija. Ne preporučuje se trudnicama i doiljama.

Crio terapija toplo hladan čekić

div-1_black.png
Ploča aparata za masažu namenjena za hladan tretman, veoma je nežna i omogučava osetljivoj koži hladan osećaj svežine. Idealna je za tretiranje opuštene kože, zaustavljanje bola kod povređenih mišića. U salonu Zvončica najčešće se koristi u tretmanima mršavljenja, redukovanje celulita i zatezanje kože.
Ploča za toplu masažu, ubrzava cirkulaciju, i skida višak masnoće. Masaže se rade kružnim pokretima kako bi se višak masnoće uklonio. U salonu Zvončica uvek kombinujemo toplu masažu kao pripremu za unos aktivnih supstanci u kožu i hladnu masažu čekićem što daje odlične rezultate u liftingu kože.
U našem salonu odlične rezultate postižemo kombinacijom vakumske masaže sa ultrazvukom i toplo hladne masaže čekićem ili kombinacijom mezo-terapije bez igle sa toplo-hladnom masažom i tako postižemo vidljiv efekat blistavo sjajne podmlađene kože posle prvog tretmana.

Vakumsko podizanje grudi

div-1_black.png
Veoma je jednostavna, efikisna а rezultati su vidljivi i merljivi posle prvog tretmana. Ovi tretmani se naročito preporučuju paralelno sa dijetom koju upražnjavate kako ne bi izgubile na tonusu po gubitku težine, kao i nakon završetka ciklusa dojenja kada se volumen grudi smanjuje. Očekivani rezultati su posle nekoliko tretmana podignute grudi od 3 do 6 cm u nivou bradavica.  Preporuka za broj tretmana je od 5 do 15 u zavisnosti od starosne dobi i stanja kože.

Mezoterapija bez igle radiotalasna

div-1_black.png
Mezoterapija bez igle je jedna od najbezbednijih i najefikasnijih alternativa estetskoj hirurgiji posebno u oblasti zatezanju kože lica, smanjivanje dubokih bora, u redukovanju masnih naslaga i celulitu.

Mezoterapija bez igle je unos aktivnih materija iz ampula i gelova koji se koriste u mezoporaciji. Unos ampula vrši se elektromagnetnom metodom vrlo visoke frenkfrencije tačno doziranog inteziteta. Ova tehnika daje neverovatne rezultate već posle prvog tretmana.

Epilacija šećernom pastom

div-1_black.png
depilsecpas.jpg
Šećerna pasta je 100% prirodni proizvod na bazi šećera, limuna, ekstrata nevena i aloje-vere.
Neven štiti, neguje, omekšava, vlaži i tonira sve tipove kože. Smiruje iritacije i crvenilo na koži.
Aloja-vera prodire do najdubljeg sloja hrani ga, hidrira i podmlađuje. Izvanredna je za suvu, beživotnu, osetljivu i oštećenu kožu.

100% prirodno
dugotrajni učinak
bez urastanja, upale i crvenila

Depilacija

div-1_black.png
depil.jpg
Depilacija toplim voskom
Depilacija hladnim DEPILEVE voskom
Depilacija šećernom pastom

Iz ponude izdvajamo depilaciju ŠEĆERNOM PASTOM jer se razlikuje od ostalih načina depilacije. ŠEĆERNA PASTA se radi u suprotnom smeru dlake a povlači u pravcu rasta dlake. 100 % prirodan proizvod na bazi šećera, limuna, ekstrata nevena i aloje vere. Posebno je bitno kod ove vrste depilacije što nema urastanja dlaka, iritacije kože i crvenila.

Parafango tretman

div-1_black.png

Parafango je mešavina parafina i morskog blata. Nanošenjem toplog parafina na kožu oslobadja se akumulirana toplota, izaziva znojenje, pore se šire,pojačava cirkulacija i oslobadjaju se toksini.

Parafango protiv celulita

Uz pomoć parafanga i seruma masne naslage nestaju a zarobljena voda nestaje. Parafango stvara efekat mini saune, toksini se oslobadjaju, naslage celulita nestaju i koža se revitalizuje. Parafango se nanosi gde je potrebno sanirati celulit i masne naslage.

Dozvoljene su sledeće kombinacije:
- cele noge do bokova
- butine, bokovi i stomak
- butine i ruke

Parafango tretman traje 60 minuta. Može se raditi svaki dan ali su najbolji rezultati kad se radi 3 puta nedeljno. Preporućeni broj tretmana je od 5 do 8. U toku jednog tretmana se u proseku izgubi 1cm u obimu.

Maderoterapija

div-1_black.png
Maderoterapijom.jpg

MADEROTERAPIJA je poseban tretman Anticelulit masaže.Tretman se izvodi specijalno drvenim oklagijama. Maderoterapija Anticelulit Masaža je posebna vrsta tehnike. Stimuliše limfnu drenažu što je i cilj u borbi sa celulitom. Pored celulita stimuluše i kompletnu Detoksikaciju i Relaksikaciju celog tela.

Maderoterapijom se postižu mnogo bolji rezultati čak i duplo u odnosu na klasičnu manuelnu Anticelulit masažu.

Maderoterapijom Anticelulit Masažom Oklagijama se preporučuje 3 serije po 10 tretmana od 45min. Tretman se radi 2 ili 3 puta nedeljno obugvatajuci cele noge ,stomak ,struk i stopala. Posebni efekti ovog tretmana se temelje na limfnoj drenazi a dobre limfne drenaže nema ukoliko se netretira cela donja povrsina tela (stomak,cele noge,stopala).

Frizersko kozmetički salon "Zvončica"
Vojvode Stepe 111, Beograd
062/290-209

Prijavi se za obaveštenja

Podeli sa prijateljima